Το Ελληνικό και το Ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό συνομιλούν

-
Οι Τούρκοι συνοδεύουν φορτηγό με όπλα στη Λιβύη και αρνούνται νηοψία σε εμάς και στην ΕΕ

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθησαν οι συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ σε επίπεδο Πολεμικού Ναυτικού στο Τελ Αβίβ. Κατά τον 9ο κατά σειρά κύκλο συνομιλιών μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος αναδεικνύοντας την εκατέρωθεν επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς που θέτουν τις βάσεις για σταθερότητα κι ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν ο αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Φλώρος, διευθυντής Α' Κλάδου, ενώ της ισραηλινής ο αρχιπλοίαρχος Shay Elbaz, επικεφαλής των Ναυτικών Επιχειρήσεων. Στο περιθώριο της επίσκεψης, η ελληνική αντιπροσωπεία είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με την πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ'.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.