Το Πεκίνο στηρίζει την κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ

-

Η κινεζική κυβέρνηση επανέλαβε την υποστήριξή της προς την επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ, την Κάρι Λαμ, της οποίας την παραίτηση ζητούν οι διαδηλωτές μετά τις τεράστιες διαδηλώσεις στην πρώην βρετανική αποικία εναντίον του νομοσχεδίου της για την έκδοση υπόπτων στην ηπειρωτική Κίνα, η διαδικασία για την υιοθέτηση του οποίου έχει πλέον ανασταλεί.

«Η κεντρική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει σταθερά την επικεφαλής της κυβέρνησης της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας» (Χονγκ Κονγκ), δήλωσε στους δημοσιογράφους, στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσής τους, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Λου Κανγκ, την επομένη μιας διαδήλωσης στο Χονγκ Κονγκ στην οποία συμμετείχαν σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με τους οργανωτές.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.