Τόσκας: Δεν υπάρχει ατιμωρησία "Ρουβίκωνα"

-

"Λόγια του αέρα" χαρακτήρισε τα περί ατιμωρησίας του "Ρουβίκωνα" ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης.

«Μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα», είπε και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα. Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες».

«Ο Ρουβίκωνας κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι, πάντως, την κυβέρνηση. Αν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιώνυμα, περνάμε σε άλλες καταστάσεις», είπε.

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο ζητάει συνεχώς την παραίτησή του, λέγοντας πως «ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015, ξεχνώντας τι γινόταν πριν. Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα, Η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.