Τόσκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τη βαριά εγκληματικότητα

-

Για «μείωση της βαριάς εγκληματικότητας» μίλησε σήμερα σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο News 24/7 ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλεια «προπαγάνδα της ΝΔ». Ωστόσο, βεβαίως παραδέχτηκε ότι «έπρεπε να γίνουν ακόμα πολλά βήματα».

Απαντώντας μάλιστα στο θέμα των προσλήψεων 1.500 αστυνομικών που έχει εξαγγείλει η ΝΔ, τόνισε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός μεταρρυθμιστικής πολιτικής είχε περικόψει χιλιάδες οργανικές θέσεις από την ΕΛΑΣ», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως «την ίδια περίοδο κατήργησε και την δημοτική αστυνομία με όλο το βάρος να πέφτει όλο στην ΕΛΑΣ». Τέλος, ο κ. Τόσκας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να υπάρξει ανατροπή του αποτελέσματος, στις εθνικές εκλογές.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.