Τραγωδία στην Κερατέα, μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι

-
122
Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Βάρη

Τραγική κατάληξη είχε για μία 66χρονη γυναίκα η επίσκεψη σε λαϊκή αγορά στην Κερατέα, οποία θα πήγαινε με τον σύζυγό της και έναν κοινό φίλο τους, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τότε όμως δεν είχαν δώσει σημεία ζωής και οι συγγενείς τους ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία έκανε έρευνες μαζί με την Πυροσβεστική. Το απόγευμα του Σαββάτου η γυναίκα βρέθηκε τελικά νεκρή, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται ο σύζυγός της, 67 ετών, και ο άλλος άνδρας και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, 64 ετών.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε μετά το Βρωμοπούσι, στην περιοχή Οβριόκαστρο, ανάμεσα σε καλαμιές, και μέσα σε αυτό βρισκόταν νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα. Οι έρευνες για τους άλλους δύο άνδρες συνεχίζονται.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είτε το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του είτε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της νεροποντής που έπληξε την περιοχή.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.