Τραμπ: Γιατί μου αρέσει ο Ερντογάν

-

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε ότι συνεννοείται καλύτερα με τους «σκληρούς και κακούς» ξένους ηγέτες, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Τούρκο πρόεδρο, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Μπομπ Γούντγουορντ στις 22 του περασμένου Ιανουαρίου.

Το ηχογραφημένο απόσπασμα της συνομιλίας μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, παραμονή της έκδοσης του βιβλίου "Rage", το οποίο βασίζεται σε 18 συνεντεύξεις που έδωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος στον δημοσιογράφο -γνωστό από την υπόθεση Γουότεργκειτ.

«Τα πάω πολύ καλά με τον Ερντογάν, μολονότι υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε, αφου όλοι λένε "Τι απαίσιος τύπος". Αλλά ξέρετε, για μένα λειτουργεί αλλιώς το θέμα. Έχει πλάκα, μπορώ να σας πω ότι όσο πιο σκληροί και κακοί είναι, τόσο καλύτερα τα πάμε. Κάποια μέρα κάποιος θα μου εξηγήσει γιατί μου συμβαίνει αυτό. Αλλά ίσως δεν είναι τόσο περίεργο όσο μοιάζει. Οι εύκολοι τύποι είναι αυτοί που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα και δεν τα πάω τόσο καλά μαζί τους», πρόσθεσε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.