Τσακαλώτος: Ψέματα τα περί συνάντησης με εκδότες και επιχειρηματίες

-

Διέψευσε την πληροφορία για συναντήσεις του με επιχειρηματικούς και εκδοτικούς παράγοντες, ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kontra Channel.

“Και η γιαγιά μου και η μαμά μου, μου έλεγαν μην πιστεύεις τα πράγματα που διαβάζεις σε εφημερίδες...Πραγματικά το τι έχει ακουστεί και το τι έχει ειπωθεί το διαψεύδω. Δεν έχω κάνει αυτές τις συναντήσεις, δεν ξέρω για ποιόν επιχειρηματία, δεν νομίζω ότι έχω δει κανέναν επιχειρηματία -έλεγαν για πρόσφατη συνάντηση, την περασμένη εβδομάδα-, πόσο μάλλον για γεύμα. Λέγονται πάρα πολλά ψέματα.Αυτό και μέσα από τη ΕΣΗΕΑ πρέπει να διορθωθεί, δεν πρέπει να λέγονται αυτά τα πράγματα και να μην υπάρχει μία δεοντολογία δημοσιογραφική”, είπε ο πρώην υπουργός.

Για την αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα είπε:

«Με τον Αλέξη έχουμε μία σχέση που πηγαίνει πολύ μακριά, πολλές φορές είχε δίκιο αυτός και έκανα πίσω εγώ και πολλές φορές είχα δίκιο εγώ και με άκουσε αυτός... Το έχω πει ότι ο Αλέξης και να χάσει τις εκλογές έχει πολύ μέλλον μπροστά του, νομίζω ότι έχει την δυνατότητα να το γυρίσει και να κερδίσει... Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όμως και πολλά νέα παιδιά, μετά από δέκα χρόνια δεν θα κοιτάξει κάποιον που να είναι μεγαλύτερος από τον Αλέξη. Θα κοιτάξει κάποιον στην γενιά του και ίσως που να είναι μικρότερος...Δεν έχουμε δελφίνους στο ΣΥΡΙΖΑ...Θα ήθελα το κόμμα να είναι πιο δημοκρατικό. Αλλά να μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Ο Αλέξης έχει πει ότι δεν θέλει αρχηγικό κόμμα... Καμία σχέση με την κ. Γεννηματά και τον κ. Μητσοτάκη», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι "δεν υπάρχει συμπροεδρία”, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε:

«Δεν υπάρχει συμπροεδρία αλλά ο Αλέξης είναι ο πρώτος μεταξύ ίσων».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.