Τσίπρας: Ευχαριστώ τον Πάνο, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης

-

Αποδέχτηκε την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και θα αποδεχτεί τις παραιτήσεις όλων των στελεχών των ΑΝΕΛ, αν του τεθούν, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Άμυνας.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε θερμά τον Πάνο Καμμένο και ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή με στόχο την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία έως τον Οκτώβριο του 2019. Επίσης δήλωσε τέλος πως νέος υπουργός Άμυνας θα είναι ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Οι δηλώσεις Καμμένου

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επευτευχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμενος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου σε λίγο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.