Τζάμπα οι "καταγγελίες"... Ο Ρουβίκωνας στο γραφείο Κατσίκη

-
262

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη...

Ο Ρουβίκωνας, στην ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν τα κατάφερε να εισέλθει στο γραφείο του βουλευτή και προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη λόγω της διαφωνίας με τις απόψεις Κατσίκη για τους ομοφυλόφιλους και τους οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς.

Τι λέει ο Ρουβίκωνας

"Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές....Οι ΑΝΕΛ είναι ένα παράδειγμα.

Συμπυκνώνοντας τον ανερμάτιστο εθνολαϊκισμό της Άνω πλατείας, συνδυάζοντας παλιομοδίτικη δεξιά με κακοχωνεμένο πεζοδρομιακό αγώνα και καλοκαιρινή επιθεώρηση, κατάφεραν να μαζέψουν τόσες ψήφους όσες χρειαζόταν η “ριζοσπαστική αριστερά” για να βάλει τη στάμπα της στην ούγια του αδειανού πουκάμισου της δημοκρατίας.

Θα ήταν μόνο για γέλια αν δεν κάθονταν τελικά στο σβέρκο μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ομάδα.

Η δήλωση Καμμένου

«Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος», είχε σχολιάσει σχετικά ο Πάνος Καμμένος...