Βαρβιτσιώτης: Ο Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση στους Πακιστανούς

-

Για θράσος κατηγορεί τον κ. Βίτσα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε στην Πακιστανική Κοινότητα. Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών τονίζοντας πως ο κ. Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση σε όλους τους Πακιστανούς.

Τον δε κατηγορεί πως «με απύθμενο θράσος υπερηφανεύεται ενώπιον της Πακιστανικής Κοινότητας για τη ρύθμιση νόμου που ψήφισε η κυβέρνησή του, η οποία επιτρέπει με ένα οποιοδήποτε χαρτί, ακόμη και μια επιστολή, να χορηγείται άδεια παραμονής για τρία χρόνια».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης προσθέτει πως ο κ. Βίτσας είπε μάλιστα πως, για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής -μετά τη θάλασσα- «ούτε τα όνειρα έχουν σύνορα». «Δυστυχώς, τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται εφιάλτης για τους Έλληνες» καταλήγει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.