Βρέφος σκοτώθηκε σε μετωπική - Στο νοσοκομείο οι γονείς και ο οδηγός του άλλου ΙΧ

-

Σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Πάτρών-Πύργου σκοτώθηκε ένα αγοράκι 16 μηνών και τραυματίσθηκαν σοβαρά οι γονείς του, όπως και ο νεαρός οδηγός του άλλου οχήματος,

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στην Πατρών - Πύργου στο ύψος του κόμβου Λαστείκων. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και βρέφος, και που είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, συγκρούσθηκε σφοδρά και μετωπικά με το ασημί Citroen που κατευθυνόταν στην Πάτρα, με οδηγό έναν νεαρό.

Το αγοράκι δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο πατέρας του έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και η μητέρα του στο νοσοκομείο Πύργου. Ο οδηγός του άλλου οχήματος έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα και έχει διακομισθεί και αυτός στο νοσοκομείο Πύργου. Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών και αν κινδυνεύει η ζωή τους. Δεν γνωρίζουμε ούτε αν οι γονείς έχουν ενημερωθεί για το γεγονός ότι κατέληξε το βρέφος. Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα ΙΧ χρειάσθηκε να κληθεί η Πυροσβεστική.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.