Ξέσπασμα Τούρκου δημοσιογράφου εναντίον ΗΠΑ - «Είναι όλοι εναντίον μας»

-

«Οι σύγχρονοι πειρατές επιτίθενται σε πλοία στον Ειρηνικό και στην Ασία… Υπάρχει όμως και πειρατεία που δεν φαίνεται», αναφέρει σε ανάλυσή του ο γνωστός ερντογανικός "αστέρας" της Yeni Safak Ιμπραήμ Καραγκιούλ. «Το μέτωπο ΗΠΑ – Ισραήλ πολεμά τον μουσουλμανικό κόσμο εξαφανίζει επίσης πλοία τα οποία χρησιμοποιεί ως στρατόπεδα βασανιστηρίων των μουσουλμάνων που συλλαμβάνει».

Ο Καραγκιούλ κατηγορεί τη CIA ότι εκτελεί «φρικτούς φόνους» και βασανιστήρια Σομαλών πειρατών σε πλοία φυλακές με δικαιολογία την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Προφανώς ο Τούρκος συνάδελφος θα ήθελε τους πειρατές που συλλαμβάνονται μια και ανήκουν στην ανώτερη μουσουλμανική ράτσα, να τους κερνάνε παρθένες και πιλάφια.

«Η Ερυθρά Θάλασσα είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους… Το σχέδιο ΗΠΑ και Ισραήλ εφαρμόζεται… Πρόσφατα τάνκερ στον Περσικό δέχτηκαν επίθεση… Η επιθετικότητα ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν εντείνεται την ώρα που η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ ετοιμάζονται μαζί να επιτεθούν στο Ιράν που θεωρήθηκε υπεύθυνο για τις επιθέσεις…», αναφέρει.

Ο Καραγκιούλ στέκεται ιδιαίτερα στη δημιουργία από ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ του μηχανισμού επιτήρησης «Right to Free Movement». Κατά τον Καραγκιούλ αυτό σηματοδοτεί έναν νέο «χάρτη εισβολής της πειρατείας». Το σημαντικό όμως είναι ότι ο εκλεκτός του Ερντογάν κατηγορεί τους «γνωστούς ενόχους» ότι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μηχανισμό επιτήρησης και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί δηλαδή που η Τουρκία… «καίγεται» πολύ.

«ΗΠΑ, Ισραήλ, οι χώρες της ΕΕ (Ελλάδα και Κύπρος δηλαδή), η Αίγυπτος, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία, όλοι είναι εναντίον μας (της Τουρκίας) στην Αν. Μεσόγειο. Όλο αυτό αφορά το φυσικό αέριο αλλά πάει και παραπέρα. Στόχος είναι ο περιορισμός της Τουρκίας στην Ανατολία και τελικά να την πλήξουν εκεί τελειωτικά», αναφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.defence-point.gr

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.