Εκπαίδευση σε “Μήδεια” για το στρατό

Εκπαίδευση σε “Μήδεια” για το στρατό

Εκμεταλλευόμενος τις καιρικές συνθήκες ο στρατός έκανε την εκπαίδευση των υποψηφίων αξιωματικών και υπαξιωματικών στο χιόνι. Συγκεκριμένα από τις 15 έως και τις 16 Φεβρουαρίου, στρατιωτικοί από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών έκαναν μια σειρά από ασκήσεις σε ειδικές συνθήκες, δηλαδή παγετού και χιονιού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων στον Υμηττό και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα περιελάμβανε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, ατομικής τακτικής, καθώς και αντικείμενα εξοικείωσης με τη διαβίωση σε δυσμενείς χειμερινές συνθήκες στην ύπαιθρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version