Φωτιά στα γραφεία της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας FSB στο Ροστόφ

Στο στόχαστρο ουκρανικού drone το κτίριο της ρωσικής FSB στο Μπέλγκοροντ

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί κτίριο που ανήκει στην Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης της FSB (της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας) που βρίσκεται στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον στα νότια της χώρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις τοπικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Οπτικό υλικό από τα τοπικά ειδησεογραφικά δίκτυα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια στήλη πυκνού μαύρου καπνού να υψώνεται στον αέρα σε κατοικημένη περιοχή της πόλης καθώς οι φλόγες έχουν τυλίξει το ισόγειο ενός κτιρίου. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ακούστηκαν εκρήξεις, όμως δεν είναι σαφές εάν αυτές προκάλεσαν τη φωτιά ή ακολούθησαν. H φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον δύο άνθρωποι. Δεν υπάρχουν πάντως για την ώρα μαρτυρίες ή άλλες πληροφορίες για πιθανό χτύπημα ή σαμποτάζ.

Οι τοπικές αρχές είπαν ότι στην περιοχή εστάλησαν δυνάμεις των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών. Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν την είδηση χωρίς σχόλια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version