Φωτιές περικύκλωσαν τρένο – Πανικός στους επιβάτες (video)

Φωτιές περικύκλωσαν τρένο – Πανικός στους επιβάτες (video)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Μαίνονται οι πυρκαγιές στην Ισπανία, όπου οι φλόγες αλλά και οι αποπνικτικοί καπνοί απείλησαν τρένο στα βορειοδυτικά της Βαλένθια, με αποτέλεσμα κάποιοι επιβάτες τον πανικό τους, να σπάσουν παράθυρα για να βγουν έξω, ώστε να σωθούν, τρέχοντας όπου μπορούσαν. Όμως τρεις από αυτούς στην προσπάθειά τους τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο οδηγός είχε ζητήσει εξαρχής από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς ανακοίνωσε ότι θα έκανε όπισθεν. Ωστόσο οι φλόγες και οι καπνοί ήταν τόσο κοντά, που κάποιοι πήραν πρωτοβουλία και σπάζοντας τα τζάμια προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις φλόγες. Οι τρεις τραυματίες δεν γνωρίζουμε αν έχουν εγκαύματα ή αν τραυματίσθηκαν καθώς έσπαζαν τα τζάμια και πηδούσαν έξω. από το τρένο. Κανείς από όσους παρέμειναν στην αμαξοστοιχία δεν έπαθε τίποτα. Τελικά, το τρένο επέστρεψε στον πλησιέστερο σταθμό.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι