Γιατί χειρουργήθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Γιατί χειρουργήθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ατύχημα χτες το πρωί είχε ως αποτέλεσμα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας να υποβληθεί σε μικροχειρουργική στο χέρι, ενώ τραυματισμένο είναι και το πόδι του. Το τραύμα στο πόδι θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, δηλαδή με επίδεση, ξεκούραση και φάρμακα. όπως αποφάσισαν οι γιατροί.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα παραμένουν άγνωστες, αν και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες “γλίστρησε και έπεσε”. Η επέμβαση στο χέρι του έγινε από την ομάδα του ορθοπεδικού  Εμμανουήλ Φανδρίδη, επιμελητή στην κλινική Χεριού-Μικροχειρουργική Άνω Άκρου του ΚΑΤ. Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα ή το πολύ, αύριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version