Κόρη δίνει την ανάσα της στη μάνα που πεθαίνει χωρίς οξυγόνο (video)

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Δύο κόρες έχουν πάει τη μητέρα τους στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατη από κορονοϊό. Η μία προσπαθεί να της δώσει το φιλί της ζωής, αλλά το τέλος έρχεται πολύ γρήγορα. Η εικόνα ειναι από νοσοκομείο της Ουτάρ Πραντές, στην πρωτεύουσα της οποίας πέθανε αβοήθητος στο ξενοδοχείο του και ένας Έλληνας. Πρώην σύμβουλος του υπουργείου Μεταφορών, ο 62χρονος Έλληνας είχε την …ατυχία, ως συγκοινωνιολόγος, να βρει μια καλή δουλειά σε ολλανδική εταιρεία στην πρωτεύουσα του προαναφερομένου κρατιδίου. Ο Έλληνας μετοίκησε εκεί τον Δεκέμβριο, αρρώστησε πριν από 18 μέρες και πέθανε πριν από μια εβδομάδα.

Στην Ινδία, τη μεγαλύτερη παραγωγό εμβολίων και φαρμάκων στον κόσμο, μετά την Κίνα, δεν υπάρχουν πια κλίνες με οξυγόνο ούτε φάρμακα. Οι άρρωστοι πεθαίνουν σε ταξί και ΙΧ, καθώς οι συγγενείς τούς περιφέρουν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αναζητώντας την κλίνη, που τελικά δεν υπάρχει. Την ίδια ώρα, στη Βρετανία σήμερα ανακοινώθηκε ένας θάνατος και χθες κανένας, ενώ τον Φεβρουάριο πέθαιναν 1.500 άνθρωποι την ημέρα. Σημειώνεται ότι στη Βρετανία το 23% έχει λάβει τις δύο δόσεις, ενώ στην Ινδία το 1,8%.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι