Μακελειό από επίθεση στην Οδησσό καταγγέλλουν οι Ουκρανοί (video)

Μακελειό από επίθεση στην Οδησσό καταγγέλλουν οι Ουκρανοί (video)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Τουλάχιστον δέκα νεκρούς και αρκετούς τραυματίες (μεταξύ των οποίων και παιδιά σύμφωνα με καταγγελίες) άφησε ο ρωσικός πύραυλος έπληξε εννιαόροφη πολυκατοικία στη Οδησσό, σύμφωνα με Ουκρανό αξιωματούχο.

«Ο αριθμός των νεκρών στην πολυκατοικία αυξήθηκε στους δέκα», ανέφερε μέσω Telegram ο εκπρόσωπος των περιφερειακών αρχών της Οδησσού, ο Σερχίι Μπρατσούκ. Ο πύραυλος, πρόσθεσε, εκτοξεύθηκε από ρωσικό «στρατηγικό βομβαρδιστικό» που πετούσε στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπρατσούκ, ο πύραυλος έπληξε «εννιαώροφη πολυκατοικία στην περιφέρεια Μπίλγκοροντ-Δνείστερου», περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Οδησσού. Τα σωστικά συνεργεία έκαναν αρχικά λόγο για έξι νεκρούς και επτά τραυματίες, προτού ανεβάσουν τον απολογισμό των νεκρών τους δέκα. Ανάμεσα στα θύματα είναι τουλάχιστον τρία παιδιά.

Ο κ. Μπρατσούκ διευκρίνισε πως τα παιδιά τραυματίστηκαν. Πρόσθεσε ότι άλλος πύραυλος έπληξε θέρετρο, τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους. Είναι αδύνατο οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι