Μηταράκης προς αντιδρώντες στον Έβρο: “Μπορώ να φέρω και 10.000 μετανάστες και θα το κάνω”

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Πλαστικά μπουκάλια με νερό, ακόμα και πέτρες πέταξαν συγκεντρωμένοι προς το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, κατά την αποχώρησή του από το δημαρχείο Ορεστιάδας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη, και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, για την επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών στην περιοχή του Φυλακίου.

Από νωρίς ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το δημαρχείο Ορεστιάδας εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης αλλά και γειτονικών περιοχών, οι οποίοι με πανό και κρατώντας ελληνικές σημαίες διαμαρτύρονταν για την επέκταση του ΚΥΤ. Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, που συζήτησε με το υπουργό και τον αντέκρουσε, εισέπραξε ως απάντηση  «Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι