Νέα γκάφα Λάσετ – Τι έκανε με το ψηφοδέλτιο

Νέα γκάφα Λάσετ – Τι έκανε με το ψηφοδέλτιο
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σε νέα γκάφα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον υποψήφιο των Χριστιανοδημοκρατών για την καγκελαρία της Γερμανίας, Αρμίν Λάσετ. Κατά την έλευσή του στο εκλογικό κέντρο όπου πήγε για να ψηφίσει, ο υποψήφιος του CDU φαίνεται να ξέχασε εντελώς το νόμο που απαγορεύει στους ψηφοφόρους να επιδεικνύουν την επιλογή τους, καθώς θεωρείται ότι μπορεί να επηρεάσουν την ψήφο αναποφάσιστων εκλογέων.

Ο Λάσετ λοιπόν δίπλωσε το ψηφοδέλτιό του με τέτοιο τρόπο ώστε φάνηκε καθαρά στην κάμερα, αλλά και όσους βρίσκονταν εκεί, ότι έχει “σταυρώσει” την υποψηφιότητά του. Σε αντίστοιχη περίπτωση η εφορευτική επιτροπή θα έπρεπε να ακυρώσει την ψήφο, κάτι που όμως δεν θα συμβεί αυτή τη φορά λόγω της ιδιότητας του Λάσετ ως υποψηφίου.Το συμβάν έγινε λίγες μόνο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες και σίγουρα δεν ενίσχυσε τις πιθανότητες του Χριστιανοδημοκράτη στο να εκλεγεί.

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι