Ο Τόπος Μου Γιορτάζει στο COSMOTE HISTORY HD

-
27

Την καθημερινή ζωή στο Άγιο Όρος, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», σε παραγωγή COSMOTE TV, που θα προβληθεί τη Μ. Παρασκευή (17/4) στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD και ταυτόχρονα -ελεύθερα για το κοινό- στο COSMOTE HISTORY @YouTube.

Μέσα από αφηγήσεις των μοναχών του Αγίου Όρους, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν τα διαφορετικά πρόσωπα της καθημερινότητας του Ιερού Τόπου, τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι Πατέρες του Αγίου Όρους το «άβατο», αλλά και την «Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτό», τον νέο διαδικτυακό τόπο που φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τον σπάνιο πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας. Το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD τη Μεγάλη Εβδομάδα περιλαμβάνει και τα νέα επεισόδια των σειρών ντοκιμαντέρ «O τόπος μου γιορτάζει» και «Σύγχρονοι Γέροντες».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.