Σεμινάριο του ΕΛΙΣΜΕ: “Ήπια, Έξυπνη ΙΣΧΥΣ και Πολιτισμός”

Σεμινάριο του ΕΛΙΣΜΕ: “Ήπια, Έξυπνη ΙΣΧΥΣ και Πολιτισμός”

Το ΕΛΙΣΜΕ, στα πλαίσια των επιμορφωτικών του δραστηριοτήτων, πραγματοποιεί Σεμινάριο με θέμα “Ήπια, Έξυπνη ΙΣΧΥΣ και Πολιτισμός: Ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Αισθητική και η Επιδραστικότητά του”.

Η Δομή του Σεμιναρίου περιλαμβάνει οκτώ (8) Διαλέξεις (των 2 θεμάτων εκά­στη), χρονικής διάρκειας τριών (3) ωρών, συνολικής διάρ­κειας 24 ωρών, με έναρξη την Δευτέρα 24 Απρ. και πέρας την Δευτέρα 12 Ιουν.

Ενημερωτικά στοιχεία για το στόχο του Σεμιναρίου, τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν, λοιπά στοιχεία αυτού (Φυσική παρουσία, Διαδικτυακή παρακολούθηση, Υγειονομικά μέτρα, Δίδακτρα, κλπ), παρέχονται στην ανακοίνωση, στο παρακάτω link: https://elisme.gr/wp-content/uploads/2023/03/CivilizationSeminar.pdf

Το σεμινάριο του ΕΛΙΣΜΕ θα προσφέρει μία καλή επαφή με το θέμα “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”, προκειμένου να “επισκεφθείτε” τον ελληνικό πολιτισμό στη διαχρονία του. Πέραν τούτων, θα δώσει την δυνατότητα προσέγγισης σε διάφορα πολιτιστικά και πολιτισμικά φαινόμενα και σε στοιχεία, όχι μόνον της ελληνικής ταυτότητας, αλλά και άλλων ταυτοτήτων.

Ακόμα, μέσω αυτών των προσεγγίσεων, θα δώσει την ευκαιρία να αναρωτηθείτε και για την έννοια ΙΣΧΥΣ (hard, soft, smart power. Τέλος, οι διοργανωτές του σεμιναρίου ευελπιστούν πως, ίσως, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα, θα γεννηθούν περισσότερα και νεότερα (ερωτήματα, απορίες, αποδόμηση τυχόν στερεοτύπων κλπ), ώστε να ασχοληθείτε περαιτέρω με την έννοια του πολιτισμού (τέχνης, παραδόσεως, ταυτότητας κλπ), σε μία σύγχρονη εποχή, με την ρευστότητα και την ενδεχομενικότητά της.

Δηλώσεις εγγραφής ηλεκτρονικά στο [email protected] από τώρα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx