Η δημοσιογραφία για να είναι ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους πολίτες που την «καταναλώνουν» και δευτερευόντως από τη διαφήμιση. Πρόκειται για αποδεδειγμένης ισχύος κανόνα. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr σας προσφέρει κάτι ξεχωριστό, αν πιστεύετε ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα για να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση, ενισχύστε το.

Ευχαριστούμε θερμά όσους έχουν ήδη καταθέσει τη δωρεά τους στο SLpress.gr

Τρόπος Δωρεάς

Για να κάνετε μία δωρεά μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στον ακόλουθο λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς GR 0701720 5500050 5505 2366418 (εταιρεία ΣΙΜΟΥΣΙ Ε.Ε. ιδιοκτήτρια του SLpress.gr).

Εναλλακτικά κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να καταθέσετε το επιθυμητό ποσό online, εύκολα και γρήγορα, με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Επίσης μπορείτε και μέσω PayPal - είτε διαθέτετε λογαριασμό, είτε χρησιμοποιώντας την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα - πληκτρολογώντας απλά το επιθυμητό ποσό, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Απόδειξη / Τιμολόγιο

Εάν χρειάζεσθε τιμολόγιο πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα για να σας σταλεί με email. Διαφορετικά συμπληρώστε το όνομα και το email σας για να σας σταλεί ηλεκτρονικά η απόδειξη.