Νέα επεισόδια στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ

Νέα επεισόδια στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ,

Νέα επεισόδια έξω από Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην οδό Πατησίων για δεύτερη συνεχή ημέρα. Περίπου 35 άτομα βγήκαν από το κτίριο του πανεπιστημίου, έβαλαν φωτιά σε κάδους, στήνοντας οδοστρώματα και εκτοξεύουν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ. Οι διμοιρίες απαντούν με χημικά και βόμβες κρότου – λάμψης.

Κλειστή είναι η Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της οδού Κοδριγκτώνος μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και χθες την ίδια περίπου ώρα σημειώθηκαν επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων ένας αστυνομικός περιπολικού που εγκλωβίστηκε στην Πατησίων πυροβόλησε στον αέρα. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι φοβήθηκε πως από την επίθεση θα κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα και για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου. Πρόσθεσε ότι προσπάθησε να κάνει ελιγμούς με το περιπολικό, ωστόσο βρίσκονταν αρκετά αυτοκίνητα γύρω τους και ήταν αδύνατον. Όπως συμπλήρωσε, και οι άλλοι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο περιπολικό φοβήθηκαν για τη ζωή τους και για το λόγο αυτό εγκατέλειψαν το όχημα. «Πρέπει να βγούμε από το περιπολικό γιατί θα μας σκοτώσουν» φέρονται να είπαν, προτού φύγουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx