Σύλληψη οπαδού του ΠΑΟ για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύλληψη οπαδού του ΠΑΟ για συμμετοχή στα επεισόδια της Ν. Φιλαδέλφειας,

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε ταυτοποιηθεί από βίντεο και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως διαπιστώθηκε από εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος, συμμετείχε στην πορεία των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη συνέχεια θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Επίσης, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι από την εξέταση του βιντεοσκοπημένου υλικού θα διευκρινιστεί η ταυτότητα και όσων άλλων ατόμων συμμετείχαν στα επεισόδια, έρευνα η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

https://youtu.be/wEVEebUEXhk

Εν τω μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε. Αναφέρουν επίσης ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς. Η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx