Τραγικό τέλος 40χρονου με αμαξίδιο στην παραλιακή – Συγκινητικά μηνύματα

Τραγικό τέλος 40χρονου σε αναπηρικό αμαξίδιο - Ελεύθερος ο 87χρονος οδηγός ΙΧ,

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στην παραλιακή, με θύμα έναν 40χρονο ο οποίος κινούνταν με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας 87χρονος ο οποίος συνελήφθη, οδηγούσε ΙΧ και φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρασέρνοντας τον 40χρονο, ο οποίος κινούνταν με αναπηρικό ηλεκτρικό αμαξίδιο. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 22:30 το βράδυ στo 32ο χιλιόμετρο στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 40χρονος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο “Ασκληπιείο” αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχε καταλήξει. Νεκρά είναι και τα δύο σκυλάκια που συνόδευαν τον άτυχο άνδρα. Ο 87χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 40χρονο συνελήφθη και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την ανάρτηση της φίλης του, τα social media

κατακλύσθηκαν από συγκινητικά μηνύματα για τον αδόκητο χαμό του 40χρονου: «Αγαπάκι μου, Υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος. Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει (δεν είναι αντιπροσωπευτική η φώτο) και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου».

Το χθεσινοβραδινό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο αυτοκινητιστικών με οδηγούς ηλικιωμένους. Τον περασμένο μήνα 88χρονη οδηγός πέρασε μέρα μεσημέρι με κόκκινο στη λεωφόρο Μαραθώνος και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας υποπλοίαρχος του ΠΝ και να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx