Φωτιές σε διαμερίσματα σε Βύρωνα και Άνω Πόλη

Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στο Νταού Πεντέλης

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα και στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, καταστρέφοντας το ολοσχερώς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία στον Βύρωνα, συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος εντός του διαμερίσματος. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα και στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, καταστρέφοντας το ολοσχερώς. Ο ένοικός του το εγκατέλειψε και μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Για την κατάσβεση επιχείρησε η Πυροσβεστική που διενεργεί έρευνα για τα αιτία της φωτιάς.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι