IN MEMORIAM

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτισε τον Βασίλη Καρρά

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 17.00 το απόγευμα από ανακοπή.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και στα 16 του έκανε την πρώτη του παρουσία στο τραγούδι, σε ένα νυχτερινό κέντρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων. Εκεί άρχισε και την επαγγελματική του καριέρα με πολλούς δίσκους να γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι.

Συνεργάστηκε με πολλούς παλιούς και νέους στιχουργούς και συνθέτες όπως οι Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, Γιώργος Θεοφάνους, Αλέκος Χρυσοβέργης Σπύρος Γιατράς, Εύη Δρούτσα, Πάνος Φαλάρας, Χρήστος Δάντης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χρήστος Νικολόπουλος και άλλοι.

Συνεργάστηκε επίσης με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού, όπως οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και ο Πλούταρχος, μεταξύ άλλων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι