Σε δύο τροχαία δυστυχήματα, νεκρή 19χρονη και ένας πυροσβέστης

Σε δύο τροχαία δυστυχήματα, νεκρή 19χρονη και ένας πυροσβέστης

Σε μετωπικές συγκρούσεις σκοτώθηκε ένα 19χρονο κορίτσι και ένας πυροσβέστης που είχε μόλις τελειώσει η βάρδιά του

Θανατηφόρο τροχαίο επί της εθνική οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων σημειώθηκε σήμερα στο 18ο χιλιόμετρο, Κήπων, στο ύψος των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, «επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαπές. Η 19χρονη τραυματίσθηκε θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματίσθηκαν ο οδηγός και οι δύο γυναίκες στο άλλο ΙΧ.

Χθες στα Ιωάννινα σημειώθηκε άλλο τροχαίο, όταν 45χρονος πυροσβέστης επέστρεφε στο σπίτι του από την υπηρεσία με το ΙΧ του. Το όχημά του συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ. Από το δεύτερο απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Τον άτυχο πυροσβέστη ανέσυραν νεκρό συνάδελφοί του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι