Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά,

Στο γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν η επιθυμία του, έγινε σήμερα το μεσημέρι η ταφή του Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Το λαϊκό προσκύνημα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι