Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα – Γυναίκα μαχαίρωσε 43χρονο

Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα – Γυναίκα μαχαίρωσε 43χρονο

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα.

Μια 39χρονη γυναίκα σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές. Το φονικό έγινε περίπου στις 8 το πρωί, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο, η 39χρονη τον περίμενε και τον μαχαίρωσε πισώπλατα την ώρα που έμπαινε στο όχημά του. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής. Εκτός από τη δολοφόνο προσήχθη ακόμη μία γυναίκα, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα και είδε μπροστά της όλο το αποτρόπαιο σκηνικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόπτης μάρτυρας είναι η νόμιμη σύντροφος του θύματος και πως γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που δολοφόνησε τον σύζυγο της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ζευγάρι, που διατηρούσε σχέση, νωρίς το πρωί εξήλθε από οικία και υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους και μάλιστα ιδιαίτερα έντονος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις, η 38χρονη, επάνω στον καυγά, φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 42χρονου που ήταν μοιραίες. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι