ΣΥΡΙΖΑ: Ο απολογισμός από την σύσκεψη της ΚΟ στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ: Ο απολογισμός από την σύσκεψη της ΚΟ στις Σπέτσες

O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δημοσιοποίησε την σύνοψη όλων των παρουσιάσεων-εισηγήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους βουλευτές κατά την τριήμερη συνάντηση εργασίας της ΚΟ.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται ότι «στην πυκνή πολιτική συνεδρίαση με τις 30 λεπτομερώς επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες παρουσιάσεις και τις 20 ώρες συλλογικής δουλειάς και διαλόγου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικεντρώθηκαν στην διαμόρφωση των αξόνων για ένα “Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο”, στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς κατά την έναρξη των εργασιών».

Επισημαίνεται ότι το σχέδιο που πρότεινε, «αποσκοπεί στην ανασυγκρότηση του κράτους, ώστε αυτό να καταστεί αποδοτικό και λειτουργικό, στην ευημερία και πρόοδο για όλους, σε μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, καθώς και σε μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική».

Αναλυτική η σύνοψη των εισηγήσεων εδώ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx