Η εταιρεία ενέργειας ΗΡΩN παρουσίασε το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES

Η εταιρεία ενέργειας ΗΡΩN παρουσίασε το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES

Δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να κερδίζουν δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους: τα vibes που εκπέμπουν και τα οποία συνδέονται με τη σχέση του καθενός με το περιβάλλον, την τεχνολογία, την άθληση κ.α. Ανάλογα με τα vibes που προκύπτουν (Eco, Tech, Explorer, Active, Chill), επιβραβεύονται για τις ενέργειες που πραγματοποιούν μέσα από το myΗΡΩΝ app.

Οι χρήστες της εφαρμογής, ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, συλλέγουν πόντους με κάθε χρήση της, όπως η πληρωμή λογαριασμών, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτόματης εξόφλησης, ή η επιλογή του δώρου των γενεθλίων τους, τους οποίους στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωροεπιταγές και ειδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο της εφαρμογής. Ταυτο χρόνως συμμετέχουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και σε κληρώσεις διαγωνισμών για ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως ταξίδια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και δωρεάν ρεύμα για μια ολόκληρη χρονιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι