Επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο

Επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας 2024 που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ο Θοδωρής Τζούρος, ανώτερος γενικός διευθυντής, Chief Corporate ανέφερε:

Σημαντικές επενδύσεις που εκτιμώνται στα 3 δισ. ευρώ πραγματοποιήθηκαν στον ξενοδοχειακό κλάδο το 2023, έτος κατά το οποίο συνεχίστηκε η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα, όπως και η ανοδική πορεία των μεγεθών του κλάδου.

Ο κ Τζούρος τόνισε ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν αναλάβει το μεγάλο μέρος χρηματοδότησης των επιχειρήσεων του τουρισμού -χαρτοφυλάκιο της τάξης των 10 δισ. ευρώ που προσεγγίζει το 14% των συνολικών χορηγήσεων τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι