ΗΠΑ: Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι εταιρείας βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΗΠΑ: Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι εταιρείας βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Τουλάχιστον 54 υπάλληλοι εταιρείας που ειδικεύεται στη συσκευασία φαρμακευτικών προϊόντων στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης (ναυτία, εμετό, πονοκέφαλο), αφότου το κέντρο άμεσης δράσης ειδοποιήθηκε για περιστατικό έκθεσης σε επικίνδυνες ουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν αναφορές για οσμή που παρέπεμπε σε «διαρροή χημικών» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου CBS, 54 εκ των συνολικά 154 εργαζομένων διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και περίπου 30 χρειάστηκε να παραμείνουν για νοσηλεία.

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του συναγερμού δεν έχουν διευκρινιστεί. Εκπρόσωπος της εταιρείας διαβεβαίωσε ότι η διεύθυνση συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx