Άρχισε η έξοδος για το τριήμερο

Άρχισε η έξοδος για το τριήμερο

Από τις 6 π.μ. σήμερα (Παρασκευή) μέχρι τις 6 μ.μ. αναχώρησαν από την Αττική και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 59.874 αυτοκίνητα. Αναμένεται να περάσουν χιλιάδες και τη νύχτα, ενώ πολλές θα είναι οι αναχωρήσεις και αύριο.

Πέρσι από τις 6 π.μ. της Παρασκευής μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαν αναχωρήσει αντίστοιχα προς Πελοπόννησο και προς βορρά συνολικά 118.000 αυτοκίνητα και από τα χαράματα του Σαββάτου μέχρι τις 6 μ.μ.  του Σαββάτου είχαν φύγει άλλα 76.408 οχήματα.

Σήμερα μέχρι το απόγευμα από τα  59.874 αυτοκίνητα, τα 32.500 κατευθύνθηκαν στην Αθηνών- Κορίνθου και τα 27.374 στην Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής μέχρι τις 8 το βράδυ με χαμηλές ταχύτητες αλλά με σταθερή ροή κινούνταν τα οχήματα από Ελευσίνα έως Μέγαρα, ενώ αυξημένη ήταν είναι η κίνηση στη λεωφόρο Σχιστού και στη λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί έως τον Ασπρόπυργο. Αύριο το πρωί αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα εξόδου κυρίως προς την Πάτρα και άλλους δημοφιλής αποκριάτικους προορισμούς. Ανά πέντε λεπτά αναχωρούν τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ ειδικά για Πάτρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι