Απεβίωσε ο Έμετ Γουάλς, ένας από τους γνωστότερους “δευτεραγωνιστές”

Απεβίωσε ο Έμετ Γουάλς, ένας από τους γνωστότερους “δευτεραγωνιστές”

Σε ηλικία 88 ετών πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Έμετ Γουάλς, γνωτός κυρίως από δευτεραγωνιστικούς ρόλους σε πάρα πολλές μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του, στο Βερμόντ. Εργαζόταν μέχρι τα τελευταία του.

Ο Εμετ Γουάλς ειχε βραβευθεί ως καλύτερος ηθοποιός το 1985 για τη συμμετοχή του στην ταινία “Μόνο αίμα” των αδελφών Κοέν. Είχε παίξει στον “Καουμπόι του Μεσονυχτίου”, στο “Serpico|, στο “Blade Runner”, στο “What’s Up, Doc?” (Μια τρελλή, τρελλή καταδίωξη), στον “Μικρό Ανθρωπάκο”,  στην “Απόδραση από τον πλανήτη των Πιθήκων”, στους “Συνηθισμένους Ανθρώπους”, στο “Ανυψώσατε τον Τιτανικό”, στο “Πιάσε με αν μπορείς”, στο “Ελευθερώστε τον Γουϊλι”, στο “Man in the Chair”, το 2019 στην ταινία “Στα Μαχαίρια” και συνολικά εμφανίσθηκε σε 136 ταινίες και σε πάνω από 200 τηλεοπτικές σειρές. Έπαιξε και σε ταινία που προβάλλεται φέτος, το “Outlaw Posse”.

Όταν ρωτήθηκε για την καριέρα του σε παλιότερη συνέντευξη, ο Walsh είχε πει: «Προσεγγίζω κάθε δουλειά σκεπτόμενος ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου, οπότε καλύτερα να είναι η καλύτερη δυνατή δουλειά. Θέλω να με θυμούνται ως εργαζόμενο ηθοποιό».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι