Στα 52 της η πρωταγωνίστρια του “Beverly Hills” πουλάει τα πάντα – Ο καρκίνος είναι πια στα οστά και στον εγκέφαλο

Στα 52 της η πρωταγωνίστρια του “Beverly Hills” πουλάει τα πάντα – Ο καρκίνος είναι πια στα οστά και στον εγκέφαλο

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), δήλωσε ότι χαρίζει ή πουλάει τις αντίκες που συγκέντρωνε στο παρελθόν, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει η μητέρα της την θλιβερή υποχρέωση να “αδειάσει” τα πράγματα του παιδιού της, όταν αυτό πια δεν θα είναι ‘εδώ’.

Όπως είπε, η πρώτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού δόθηκε πριν από επτά χρόνια και πήγαν όλα καλά, όμως εδώ και ένα χρόνο έχει διαγνωστεί με μεταστάσεις πλέον στα οστά και στον εγκέφαλο. Στο podcast της λέει ότι μεν θα συνεχίσει τη μάχη της, αλλά θέλει να απαλλάξει τη μητέρα της από ένα μέρος της οδύνης, όταν πλέον εκείνη θα έχει “φύγει”.

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα μου, το ξέρω ότι θα είναι σκληρό για εκείνη αν πεθάνω πρώτη» δήλωσε η σταρ της αγαπημένης σειράς. «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω κάποια μικροπράγματα να της τα κάνω πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει να αντιμετωπίσει και αυτά μέσα στον πόνο της. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα».

Πουλώντας έπιπλα και αντικείμενα που συνέλεγε επι δεκαετίες είπε ότι «είναι σαν να δίνεις κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό για σένα. Αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το σωστό και ότι θα σου δώσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Γιατί βοηθάς να είναι κάπως πιο εύκολη η μετάβαση στους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου».

«Στο κάτω-κάτω δεν τα χρειάζομαιθ όλα αυτά. Χρειάζομαι τρία τραπέζια τραπεζαρίας; Η απάντηση είναι όχι, στην πραγματικότητα κανένας μας δεν χρειάζεται όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε και όλους θα μας βοηθούσε ένα ξεκαθάρισμα, αντί να γίνουμε συλλέκτες κάτι που έγινα εγώ με όλα αυτά τα έπιπλα», είπε. Εν συνεχεία είπε ότι θα πάει ένα ταξίδι με τη μητέρα της «σε μέρη που πάντα ήθελε να πάει. Και τόνισε:

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει με τη ζωή. Χτίζω διαφορετικό είδος αναμνήσεων, αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάω. Ο κόσμος νομίζει ότι κάτι τόσο προχωρημένο σημαίνει πως δεν θα μπορείς να περπατήσεις, να φας, να δουλέψεις. Σε βγάζουν εκτός ενεργής δράσης ενώ είσαι ακόμα πολύ νέος. Κι όμως, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι