Τι κατέθεσε ο νεαρός που συνόδευε την άτυχη 28χρονη

Τι κατέθεσε ο νεαρός που συνόδευε την άτυχη 28χρονη

Ο νεαρός άνδρας που συνόδευε την 28χρονη Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του φόνου της, έδωσε κατάθεση για το τραγικό συμβάν.

Όπως όπως, είχε συναντηθεί μαζί της για καφέ το απόγευμα και εν συνεχεία την πήγε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

«Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, έναν άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε.

Στο αστυνομικό τμήμα, η κοπέλα μπήκε στο γραφείο της αξιωματικού υπηρεσίας και ζήτησε από τον φίλο της να περιμένει απ΄ έξω. Στην κατάθεσή του αναφέρει εν συνεχεία τα εξής:

«Μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση. Η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, μου είπε και η ίδια ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της.

»Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια. Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η κοπέλα, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, έκανε μεταβολή και ασυναίσθητα έκανα κι εγώ μεταβολή, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα, γιατί τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι.

»Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

»Όταν κατάφερα να συνέλθω, την είδα  χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια, με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε».

Υπέθεσε ότι ο δράστης τους είχε δει έξω από το σπίτι της κοπέλας και ότι τους ακολούθησε στο τμήμα με τη βέσπα του χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι