Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή

Εντοπίστηκε, στο πλαίσιο επιχείρησης της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ένα κοριτσάκι ηλικίας οκτώ ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί νωρίτερα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ζαγκλιβέρι του Δήμου Λαγκαδά.

Η μαθήτρια η οποία βρισκόταν εκεί με συμμαθητές της, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής αγνοούνταν περίπου από τις 11:45. Για την αναζήτηση του κοριτσιού, που είναι μαθήτρια στο5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη, κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ επιστρατεύηκαν drone και ειδικοί σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ.

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκαπέντε πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα  “Ίκαρος Κεντρικής Μακεδονίας” που διαθέτει drones, ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.

Πηγή: protothema.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx