Απεβίωσε ο Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, δεύτερος σύζυγος της Βουγιουκλάκη

Απεβίωσε ο Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, δεύτερος σύζυγος της Βουγιουκλάκη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικια 85 ετών άφησε ο επιχειρηματίας και δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιάδης, που υπήρξε σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη επί ενάμισι χρόνο. Ο Γιώργος Ηλιάδης υπήρξε και στενός συνεργάτης του Τάσου Παπαδόπουλου ενώ ήταν από τους πολύ γνωστούς δημοσιογράφους στην Κύπρο.

Μετά το χωρισμό του από τη Βουγιουκλάκη, ο Ηλιάδης ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο γάμος του με την Ελληνίδα σταρ είχε γίνει το 1982 με μεγάλη μυστικότητα και παρότι χώρισαν γρήγορα, υπήρξαν φίλοι μέχρι το τέλος της.

Ο πρώην δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ήταν γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη και σε σχετική ανάρτηση γράφει: «Αντίο αγαπημένε μου πεθερέ».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx