Έλυσε την συνεργασία της η ΕΡΤ με δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Έλυσε την συνεργασία της η ΕΡΤ με δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη δημοσιογράφου που εργάζεται στην ΕΡΤ προχώρησαν οι Αρχές, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., καθώς δημοσιογράφος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται στην ΕΡΤ, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) και κρατείται στο Τμήμα της Ομόνοιας, ενώ αύριο, Τετάρτη (26/06), θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/06), αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα, Τρίτη (25/06), από την σύντροφό του, η οποία είναι επίσης δημοσιογράφος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ αναφέρει:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Πηγή: news247.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι