VIDEO

Αχαρνές: Μεγάλη πυρκαγιά στην λεωφόρο Καραμανλή – Απειλούνται εγκαταστάσεις

Αχαρνές: Μεγάλη πυρκαγιά στην λεωφόρο Καραμανλή – Απειλούνται εγκαταστάσεις

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη πυρκαγιά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε εγκαταστάσεις εταιρειών. Η φωτιά καίει μέσα στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά σε χώρους εργοστασίων και η πυροσβεστική δίνει μάχη να περιορίσει την πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν 60 πυροσβέστες με 17 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ ήχησε δύο φορές και το 112. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενισχύθηκαν και πλέον στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες με 22 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου. Στις 00:20 το μήνυμα του 112 προειδοποιούσε για την κατεύθυνση του καπνού. Στις 00:05 το μήνυμα καλούσε σε ετοιμότητα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν εθελοντές αλλά και υδροφόρες ΟΤΑ. Στην περιοχή έσπευσε και δύναμη της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: protothema

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι