Η Ζαχάροβα τρολάρει ως πράκτορα του Κρεμλίνου τον Μπάιντεν και δηλώνει ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ

Η Ζαχάροβα τρολάρει ως πράκτορα του Κρεμλίνου τον Μπάιντεν και δηλώνει ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε τις ΗΠΑ και «τους δορυφόρους τους στην Ευρώπη», που αναφέρουν στην ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ την φράση «Η Ρωσία παραμένει η πιο σημαντική και άμεση απειλή για την ασφάλεια των Συμμάχων».

Η  Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι το ΝΑΤΟ προσπαθεί να «δικαιολογήσει την ύπαρξη του και ενισχύει τον έλεγχο της Ουάσιγκτον πάνω στους Ευρωπαίους δορυφόρους των ΗΠΑ. Η Ρωσία ασφαλώς και δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ».

Νωρίτερα είχε τρολάρει τον Μπάιντεν που είχε προσφωνήσει κατά λάθος Πούτιν, τον Ζελένσκι. Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ έγραψε:

«Ο Μπάιντεν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ: “Και τώρα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, που έχει θάρρος και αποφασιστικότητα, κυρίες και κύριοι, ο Πρόεδρος Πούτιν”. Μου φαίνεται ότι δεν μπορεί πλέον να μείνει μυστική η διαβόητη “ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές”: υπάρχει φιλορώσος υποψήφιος που ελέγχετα απο΄το Κρεμλίνο. Εν αναμονή της υστερίας της Χίλαρι Κλίντον για την “επίθεση στην αμερικανική δημοκρατία” και την έκθεση του Στέητ Ντηπάρμεντ για την αποκάλυψη της συνωμοσίας ημεδαπών τρομοκρατών»

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι