“Είμαι νέος, θα κάνω κι άλλα λάθη” λέει ο influencer-ευρωβουλευτής Φειδίας μετά τα βίντεο που ανέβασε

“Είμαι νέος, θα κάνω κι άλλα λάθη” λέει ο influencer-ευρωβουλευτής Φειδίας μετά τα βίντεο που ανέβασε

«Συγγνώμη, είμαι νέος, κάνω λάθη, συγγνώμη και για όσα λάθη θα κάνω στο μέλλον», είπε ο Κύπριος influencer Φειδίας Παναγιώτου που πλέον είναι ευρωβουλευτής αλλά συνεχίζει να αναρτά βίντεο από προκλητικά έως εξευτελιστικά.

Μετά την κατακραυγή έσβησε από το βίντεο που είχε αναρτήσει δύο προκλήσεις/challenges, όπου έδινε 50 ευρώ σε έναν έφηβο για να μασήσει γόπα και σε μια κοπέλα για να φιλήσει έναν άνδρα με το ζόρι.

Ο Κύπριος influencer -ως πολιτικός πια- ενημερώνει καθημερινά τους ακολούθους του για το πώς περνά τη μέρα του στο ευρωκοινοβούλιο, τούς ζητά τη γνώμη τους για ζητήματα -όπως το αν θα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητος ή να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα- και παρουσιάζει τις περιπέτειές του στην Ευρώπη.

Στην κριτική που δέχθηκε, απάντησε ως εξής: «Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη. Είμαι 24 χρονών, βγήκα ευρωβουλευτής και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κάνω πολλά λάθη. Αλλά πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μην κάνεις λάθη είναι το να μην προσπαθείς καθόλου. Να ξέρετε ότι όσα λάθη κι αν κάνω οι προθέσεις μου είναι καλές. Θέλω να κάνω τον κόσμο αυτόν λίγο καλύτερο», υποστηρίζει σε βίντεό του στο TikTok.

Επίσης, σε συνέντευξή του είπε «άμα δεις πώς λειτουργάει η επιτυχία, θα δεις, δεν μπορείς να πετύχεις χωρίς να δοκιμάσεις. Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη. Πρέπει να δοκιμάσεις και να κάνεις λάθη και να προσαρμοστείς. Ελπίζω να μην είναι μεγάλα τα λάθη που είναι να κάνω. Άμα δεν κάνεις λάθη, δεν δοκιμάζεσαι».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι