Ουκρανοί: Ποτέ δεν σχεδιάσαμε προβοκάτσια με καταστροφές δικών μας φραγμάτων

Ουκρανοί: Ποτέ δεν σχεδιάσαμε προβοκάτσια με καταστροφές δικών μας φραγμάτων

Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε ρωσικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η ουκρανική κυβέρνηση σχεδίαζε να εξαπολύσει επιθέσεις σε υδροηλεκτρικά φράγματα της Ουκρανίας ως προβοκάτσια, προκειμένου να κατηγορήσει για αυτές τη Ρωσία.

«Η Μόσχα τα ισχυρίζεται αυτά, και άλλα παρεμφερή, για να εκφοβίσει την κοινωνία μας και να παραπλανήσει την διεθνή κοινότητα και τα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είχε πει ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να καταστρέψει δύο φράγματα, κάνοντας λόγο για «άλλη μια κυνική προβοκάτσια σε βάρος της Ρωσίας», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx