Βγήκαν μαχαίρια σε καβγά μετά από κηδεία για τα έξοδα ταφής

Βγήκαν μαχαίρια σε καβγά μετά από κηδεία για τα έξοδα ταφής

Επεισοδιακή σύμφωνα με το cretalive.gr ήταν η κηδεία ηλικιωμένης γυναίκας σε μικρή κοινότητα του νομού Ηρακλείου καθώς στο τραπεζικό βιβλιάριό της δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας. Οι συγγενείς άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται πώς κάποιοι από αυτούς άδειασαν τον λογαριασμό και ένας άνδρας φέρεται να τράβηξε μαχαίρι.

Συγγενείς της νεκρής άρχισαν να ουρλιάζουν και ακούγονταν σε όλο τον κάμπο, ώσπου ο ιερέας κατάφερε να επιβάλει την ηρεμία, τουλάχιστον στο νεκροταφείο -άγνωστο τι επακολούθησε στο χωριό των συγγενών σχετικά με το επίμαχο ζήτημα, δηλαδή ποιος από τους κληρονόμους και συγγενείς της θανούσης είχε αδειάσει το λογαριασμό της, ενώ προφανώς είχε αναλάβει τα έξοδα της κηδείας άλλος συγγενής. Πάντως εκφράσθηκε και η εκδοχή η θανούσα να μην είχε όντως τίποτα στο λογαριασμό της. Εν τοιαύτη περιπτώσει, κανείς δεν έκανε “ανάληψη στη ζούλα”.

Πηγή: cretalive

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι