Γερμανία: Τέσσερεις νεκροί έπειτα από οικογενειακή διαμάχη – Ο δράστης αυτοκτόνησε

Γερμανία: Τέσσερεις νεκροί έπειτα από οικογενειακή διαμάχη – Ο δράστης αυτοκτόνησε
Rear View Of Police Officer On City Street Against Police Car

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι τραυματίστηκαν σε μία επίθεση που έγινε σήμερα στην πόλη Λοούιτλινγκεν στο ομοσπονδιακό γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

 

Ο δράστης φέρεται να είναι ένας κυνηγός σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, χωρίς να διευκρινίζεται ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκαν τα θύματα της επίθεσης.

Έπειτα από περαιτέρω πληροφορίες τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός της οικογενειακής διαμάχης σε κατοικία στο ‘Αλμπσταντ της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες BILD και Südwest Presse, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό,o άνδρας σκότωσε με πυροβόλο όπλο τρία μέλη της οικογένειάς και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία της περιοχής έχει αποκλείσει το σημείο, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι