Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο ανήλικος που είχε αυτοτραυματιστεί αφού σκότωσε 29χρονο

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο ανήλικος που είχε αυτοτραυματιστεί αφού σκότωσε 29χρονο

Κατέληξε ο 17χρονος δράστης που δολοφόνησε 29χρονο στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε αυτοτραυματιστεί στο πόδι μετά από την πράξη του και νοσηλευόταν διασωληνωμένος, υπό αστυνομική φρούρηση.

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη ο ανήλικος Πακιστανός είχε μαχαιρώσει στο στήθος τον 29χρονο ομοεθνή του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται εξαρχής κρίσιμη. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο 17χρονος, ο οποίος επίσης υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από τον αυτοτραυματισμό του.

Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx