Μετά τον Γερμανό, έπαθε και Γάλλος παράκρουση: σκότωσε τρία άτομα σε πάρτι γενέθλιων και αυτοκτόνησε

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι Γερμανός τσακώθηκε με συγγενείς του και σκότωσε τρεις από αυτούς προτού αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Τώρα μια είδηση από τη Γαλλία αναφέρεται σε άνδρα που άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων. Σκότωσε κι αυτός τρία άτομα προτού αυτοκτονησει. Άγνωστοι οι λόγοι και στα δύο περιστατικά.

Όσον αφορά στο αιματηρό επεισόδιο στη Γαλλία, η μαζική δολοφονία έλαβε χώρα σε μια μικρή κοινότητα, στα δυτικά του Βισί, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων για τα γενέθλια 20χρονου Γάλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν γείτονας και δεν ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων. Εμφανίσθηκε γύρω στις 21.30 το βράδυ (χθες) και άνοιξε πυρ. Από τα πυρά σκοτώθηκαν ο 20χρονος που γιόρταζε, ο πατέρας του και ένας καλεσμένος ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Στο πάρτι ήταν άλλα 15 άτομα που έχουν πάθει σοκ.

Στη νοτιοδυτική Γερμανία, ο δράστης φέρεται να σκότωσε μετά από έντονη οικογενειακή διαμάχη, όπως είπαν οι επιζήσασες. Εκεί το δράμα έλαβε χώρα σε κατοικία στο ‘Αλμπσταντ της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Σύμφωνα με τις εφημερίδες BILD και Südwest Presse, προηγήθηκε διαπληκτισμός και εν συνεχεία o άνδρας σκότωσε με το όπλο του τρία μέλη της οικογένειάς και αυτοκτόνησε. Τραυμάτισε πάντως και άλλες δύο συγγενείς του, που νοσηλεύονται. Οι νεκροί και οι τραυματίες εντοπίστηκαν τυχαία από κυνηγό που περνούσε από εκεί την ώρα που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx